ECHIPAMENTE IN CUSTODIE

GRATIS

ACEASTA OFERTA ESTE LIMITATA!

Va deschideti o afacere noua sau cautati sa va extindeti afacerea si aveti nevoie de aparatura profesionista?

Daca raspunsul la oricare din aceste intrebari este da, atunci firma noastra va sta la dispozitie. Noi va putem oferi cele mai bune produse, care reflecta afacerea dumneavoastra si care garanteaza satisfactia oricarui client.

Aveti nevoie de elevatoare, aparate geometrie roti, aparate de diagnoza sau de aer conditionat, extractoare ulei, echipamente de vulcanizare, compresoare, redresoare, prese hidraulice sau de truse de scule?

Nici o problema. Firma noastra vi le poate oferi spre custodie in functie de cerintele si de nevoile dumneavoastra. Un rol foarte important in strategia de management a firmei il joaca si mentinerea standardelor de calitate ridicate. De aceea, noi oferim clientilor si partenerilor nostri echipamente profesioniste de la renumita marca Reihmann.

Custodia echipamentelor este o solutie inteligenta!

Deoarece costurile de achizitie si intretinere a utilajelor sunt ridicate, noi am venit cu aceasta solutie pentru a rezolva ceea ce poate fi o problema pentru oricine.
Experienta noastra in domeniu ne-a aratat faptul ca luarea in custodie a echipamentelor scade cu 10% cheltuielile aferente. In acest fel, banii economisiti pot fi alocati pentru optimizarea altor ramuri a afacerii dumneavoastra.

Ce inseamna echipamente in custodie?

Noi le aducem, intretinem, montam, odata la 4 ani le schimbam pentru a va asigura buna intretinere a bussines-ului.

Aceasta facilitate este disponibila momentan numai pentru service-urile auto din Bucuresti. Tot ce ai nevoie ca sa poti primi echipamentele gratuit in custodie este sa ai un rulaj de piese auto achizitionate de la noi de minim 20000 lei.

Nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 0753 202 606 sau sa ne scri la adresa contact@optimalauto.ro